Boccia in Pskov

Begindatum
22-1-2017 23:00:00

Hoofdtekst
Een oud-leraar van onze school is een actief lid van de Stedenband Nijmegen – Pskov (Rusland) en reist regelmatig naar Pskov om de betrekkingen tussen Nijmegen en Pskov aan te halen. Tijdens zijn laatste bezoek heeft hij twee scholen bezocht waar leerlingen met een licht verstandelijke en/of lichamelijke beperking onderwijs  volgen. Hij heeft hier de sport boccia onder de aandacht gebracht. De leerlingen en medewerkers van de scholen waren aanvankelijk een beetje schuchter maar door de enthousiaste presentatie van Jos werd er al snel met veel plezier en aandacht gespeeld. Sportclub Werkenrode heeft voor de Russische scholen twee sets boccia-ballen ter beschikking gesteld waardoor ze deze sport op school kunnen blijven beoefenen.

Boccia Pskof 1.jpg